FAKTABOKS

  • Målgruppe: lærere i indskolingen
  • Tidspunkt: Tirsdag 9. februar 2021 kl. 13-16
  • Sted: CFU, Campus, Minervavej 1, Rønne
  • Forplejning: kaffe og kage
  • Tilmeldingsfrist: 1. sept. 2020
    • Begrænsede pladser!! Lærere tilmeldt projektet ’Han gik sig over sø og land’ har fortrinsret.

Tilmelding til lærerkurset her

 

Lærerkursus:

Slip bogen - og fortæl frit!

Lad dig inspirere til at blive en bedre formidler

Vil du have kneb og værktøjer til at gøre din fortælling endnu mere levende? Så tag med på fortællekursus for lærere med én af Danmarks bedste fortællere, Anette Jahn fra Måle Fortælleteater. På kurset arbejdes der med at se historiernes billeder for det indre øje og via forskellige fortælleteknikker og virkemidler at gøre de historier vi fortæller hinanden endnu stærkere.

I har på forhånd valgt at arbejde med én af projektets fem bibelfortællinger. I skal ikke kunne fortælle historien på forhånd, I skal bare have læst den et par gange. På workshoppen arbejdes der med at se historiens billeder for det indre øje. I mindre grupper fortæller I historiernes landskaber, rum og karakterer frem og arbejde med at forstærke fortællingens grundfølelser, så vores lyttere kommer til at mærke historiens følelsesgang.

Anette Jahn videregiver ved workshoppen nyttige fortællerredskab og tips, så både nye og garvede fortællere vil opleve at kunne formidle mere frit og ikke mindst vække elevernes nysgerrighed.

Dele af undervisningen vil foregå i mindre grupper. Workshoppen er lavet som inspiration til projektet ’Han gik sig over sø og land’, men ved ledige pladser er kurset åbent også for andre lærere, som ønsker tips og idéer til formidling i indskolingen.