Projekter skoleåret 2020-2021

Til indskolingen inviteres til at filosofere omkring den gyldne regel, de får mulighed til at spille sig gennem nogle lignelser og får julebrev fra børn i hele verden i december måned. Samtidig bliver indskolingseleverne i år inviteret til højtlæsning og store musikalske oplevelser omkring den monsterstore Monster-bog i det landsdækkende Monster projekt. Læs mere om indskolingsprojekterne her.

Mellemgruppen udfordres til hvad det vil sige 'at se hinanden' i projektet 'ØjeBlik', biblenes brogede persongalleri klares ved kortspil og de inviteres til kan de få styr på gennem spillet og projektet. Læs mere om projekt til mellegruppen her.

Udskolingen får mulighed til at spejle sig i teenageren Simon i Karen Blixens 'Skibsdrengens fortælling og de udfordres omkring deres SoMe vaner i møde med gode gamle Søren Kierkegård. forhåbentlig får de et faglig boost via projektet 'Kristendommens historie'. Læs mere om projekt til overbygningen her
 

Deltagelse i kirkebesøg, workshops eller museumsbesøg

Til en række projekter er knyttet kirkebesøg, workshops eller museumsbesøg. Dato og tidspunkt for disse aftales i tiden op til eller forbindelse med udleveringen af projektmaterialer. 

Hvis tilbuddene udbydes i et begrænset antal, fordeles pladserne efter lodtrækning umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.