Faktaboks

  • Tidspunkt: 23. januar 2023, klokken 13.00 – 16.00
  • Målgruppe: Lærere på mellemtrin og i udskolingen
  • Sted: Campus – CFU’s lokaler
  • Beværtning: Kaffe/te og kage
  • Instruktør: Mikael Arendt Laursen, fra KLF – Kirke og Medier
  • Tilmeldingsfrist: 15. august 2022

Tilmelding til projektet kan ske her

Lærerkursus om digitale muligheder og nogle af dets udfordringer 

MedieMod

 

- modet til at tænke anderledes i en digital verden

Skærme fylder rigtig meget i vores hverdag, også i en hverdag uden corona. De fleste af os, går rundt med en i lommen. Ved lærerkurset ’MedieMod’ stiller Mikael Arendt Laursen, fra KLF, Kirke og Medier, skarpt på nogle af temaerne og udfordringerne ved den digitale hverdag, for at give læreren bevidsthed og redskab til at være med at styrke elevers digitale dømmekraft.

Gennem de seneste år har mediebrugerorganisationen KLF, Kirke & Medier udforsket digitaliseringens konsekvenser, særligt i forhold til børn og unge. Foredraget ’Mediemod’ behandler spørgsmål omkring den digitale udvikling og kommer med viden, provokationer og opfordringer til eftertanke og debat.

Foredraget giver et rids af danske og udenlandske eksperter og lægger op til diskussion og samtale. Vi skal selv finde modet til at turde tænke anderledes – sammen med eleverne – om brugen af de digitale værktøjer.

Lærerkurset står selvstændigt, men kan også bruges som udgangspunkt for projekterne 'ØjeBlik' til mellemgruppen og projektet 'Med Kierkegaard på SoMe' til udskolingseleverne.